GATUZO DEMANTOVAO SVE: Ništa od RAZMENE!?

Pisalo se da bi dva kluba mogla da razmene igrače, ali izgleda da do toga neće doći.

Milan na sve načine pokušava da pronađe pojačanja, koja će od januara pomoći Đenaru Gatuzu da ostvari željene rezultate.

Dogovoren je transfer Lukaša Pakete iz Flamenga, talentovani Brazilac će od januara moći da nastupa za „Rosonere“.

Pojavile su se i razne priče vezane za sudbinu Gonzala Iguaina, koji nije opravdao očekivanja po dolasku iz Juventusa, a jedna od njih je bila i da bi „Rosoneri“ mogli da otkupe „Pipitu“ i trejduju ga u Čelsi u zamenu za Alvara Moratu.

Sudeći po rečima trenera Gatuza, do toga neće doći.

„Držim Iguaina čvrsto. Ne znam, ne želim da zaobiđem ničiji rad. U poslednjih sedam godina Čelsi nije kupovao 31-godišnje igrače. Držim ga čvrsto. Trenutno ne prolazi kroz dobre trenutke, ali ne smemo da mislimo o tome i moramo da uradimo nešto više.

Nemam sumnji kada je Gonzalo u pitanju. Mučimo se u ovom trenutku u sredini, nedostaje nam kvaliteta. Nije Iguain jedini koji se muči, nije on jedini problem već ceo tim koji igra kao pod ručnom“, izjavio je Gatuzo.

Dakle, Morata neće u razmeni stići na „San Siro“, videćemo da li Milan ima drugi način da ga preseli u svoje redove.

Pojavila se danas i informacija da su „Rosoneri“ postigli dogovor oko angažovanja Sergeja Milinković-Savića iz Lacija, više u nastavku.

https://www.sportske.net/vest/transferi/pao-dogovor-sergej-ima-novi-klub-361808.html?fbclid=IwAR0AIMKibMcFa7xONa87KW0Bt1X9jfSe6TBcRA8pZnZT0K_enHtHefKuydk