GOTOVO: On prvi ODLAZI sa Marakane!

Nakon što je letos odbio ponudu i odlučio da ostane u Crvenoj zvezdi, rastanak početkom januara je sve izvesniji.

Krenula je Crvena zvezda sa pojačanjima, a na red polako dolaze i odlasci. Na spisku igrača koji mogu da napuste klub uz određeno obeštećenje nalazi se Nemanja Milić.

Iskusni krilni napadač je imao ulogu „džokera“, a letos je odbio ponudu da ode u inostranstvo. Za njega je stigla ponuda iz BATE Borisova, koji su Zvezdi nudili 300.000 evra, ali je Milić odlučio da ostane jer nije bio zadovoljan ponuđenim uslovima.

Trener Vladan Milojević je odlučio da na Milića, pored Milijaša i Hajdina, ne računa u grupnoj fazi Lige šampiona, pa je tokom jeseni na šest susreta kvalifikacija za Ligu šampiona i pet mečeva Superlige na terenu proveo samo 488 minuta.

Kako HotSport saznaje, ponovo je aktivirana priča sa šampionom Belorusije, a Miliću su pojačani uslovi za trogodišnji ugovor, preostalo je samo konačno sklapanje posla.

Iz tabora žuto-plavih u Zvezdu je stigao Nemanja Milunović, a u ovaj transfer nije uključena eventualna kupovina Mirka Ivanića, mada posle dolaska Miloša Vulića Ivanićev transfer možda sačeka „bolji trenutak“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!