HAOS NA JADRANU: Budućnost UKRALA MEGA pojačanje VEČITIMA!

Najavljene su nove promene u redovima ovog podgoričkog tima

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan rekao je da niko ne može da leči sujetu na štetu kluba, te da bi moglo da dođe do novih dolazaka, ali i odlazaka iz tima.

Poznato je da je u tim Plavih došao Goga Bitadze, a da je u Megu na pozajmicu otišao Zoran Nikolić. Bokan kaže da je Budućnost došla do mladog Gruzina ispred Crvene zvezde i Partizana.
„Mega i Budućnost su napravili dobar dil, nama jer smo se pojačali kako bismo obezbedili drugo mesto pred plej-of, prvo je već izgubljeno. Na taj način želimo da ispoštujemo i sve koji prate naš klub. Takođe i Zoranu je potrebno da igra pa će mu ovo dobro doći. Nije bilo lako dovesti Bitadzea u konkurenciji Zvezde i Partizana, ali smo uspeli“, zaključio je Bokan.

Moglo bi da bude još promena u timu.
„Mi imamo pravo da do kraja januara da dovodimo igrače i vršićemo promene, jer niko ne može da remeti odnose u KK Budućnost. Nismo zalečili neke probleme koje smo imali na početku sezone, i dalje igrači, pojedini koji su došli i pojedini koji su tu, na štetu Budućnosti leče svoju sujetu i to neće moći, nebitno ko je u pitanju. Dolaziće igrači, ali i odlaziće”, kazao je Bokan za TVCG.

On je istakao da je stručni štab za sada siguran.
„Stručni štab je siguran sve dok klub ima šansu da sa načinom vođenja, funkcionisanjem, igračkim kadrom, ima šansu da osvoji ABA ligu”, rekao je Bokan.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!