I ON SE PRIDRUŽIO: NJEGA svi MOLE da dođe u ZVEZDU!

„Bio bih prezadovoljan da i on dođe. Na Ivanića gledam kao na brata“, rekao je Milunović tokom promocije na stadionu Crvene zvezde.

Potpisivanjem ugovora sa 29-godišnjim štoperom Nemanjom Milunovićem, Crvena zvezda je i zvanično otvorila zimski prelazni rok. Očekuje se da uskoro pred novinarima bude i Erik Jirka, ali tu sigurno neće biti kraj. Možda samo za 2018. godinu…

„Ivanić je odličan igrač, naša želja već dva prelazna roka. Da li ćemo uspeti da ga dovedemo, zavisi od mnogo faktora“, rekao je sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela.

Osnovni faktor biće obeštećenje koje Belorusi budu tražili, jer je reprezentativac Crne Gore u martu produžio ugovor.

Na to je podsetio i Milunović tokom svoje promocije.

„Bio bih prezadovoljan da i on dođe. Na Mirka gledam kao na brata. Gde god je igrao bio je jako važan igrač, njegovi kvaliteti su dobro poznati. Naravmo da bih bio prezadovoljan da igramo opet zajedno, ali znate da on ima ugovor sa ekipom BATE“.

Iako su dolasci igrača uglavnom zanimljiviji javnosti, crveno-beli će ove zime, ipak, verovatno više da prodaju nego da kupuju. Na izlaznim vratima već su Rašid Sumaila, Nemanja Milić, Dejan Meleg, Slavoljub Srnić, Milan Rodić, Džonatan Kafu i Stefan Hajdin.

Vujadina Savića i Milana Borjana po povratku sa odmora čekaju pregovori o eventualnom produžetku ugovora, pa će tek posle toga biti poznato da li ostaju ili bi i oni u januaru mogli da napuste klub.

Milan Pavkov i Filip Stojković tu dilemu su otklonili nedavnim pristankoma na produžetak saradnje.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!