ILIJEV PROGOVORIO: Sad se ZNA baš SVE!

Sportski sektor crno-belih drži u tajnosti imena potencijalnih pojačanja. Evo šta sportski direktor Ivica Iliev kaže o načelnoj ideji kada je jačanje tima u pitanju.

Treće mesto na tabeli i zaostatak od 15 bodova za „večitim“ rivalom koji grabi ka novoj šampionskoj tituli nije nešto čime u Humskoj mogu da budu zadovoljni.

Prošla godina završena je u daleko boljem raspoloženju, pa se od predstojećeg prelaznog roka očekuje mnogo ne bi li se na proleće popravio utisak.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev nije želeo da otkriva detalje koji se tiču potencijalnih pojačanja, ali je u razgovoru za „Partizanov vesnik“ objasnio kakav je načelni plan.

„Moja želja i želja našeg stručnog štaba je da našem treneru damo prve pripreme koje će proći. Sigurno je da će grupa igrača koja je sada ovde, nakon tih priprema, biti kvalitetnija nego što je bila u prethodnom periodu. Kada dođu, ja se nadam i verujem, tih par igrača sa drugačijim karakteristikama od igrača koje trenutno imamo, da će nam doneti ono što je falilo“, rekao je Iliev.

Pojačanja koja crno-beli imaju na listi želja imaće posebnu ulogu, da ekipi obezbede čvrstinu, a da karakterom omoguće mladim nadama da zaigraju na još većem nivou.

„Nadam se da će stabilnost i karakter tih nekoliko igrača pomoći da dva ili tri naša bisera lakše isplivaju, da imaju čvrstinu koja može da ih iznese na nivo koji im pripada. To je neki miks očekivanja. Verujemo da znamo put kako ćemo to da napravimo“, dodao je Iliev.

Pored priče o pojačanjima Ivica Iliev se osvrnuo i na pitanje podrške navijača koja tokom jeseni nije bila na očekivanom nivou.

Sportski direktor Partizana pozvao je navijače da se ujedine i da podrže ekipu na način koji je viđen u završnici sezone 2016/17 u kojoj je osvojena „dupla kruna“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!