IMA ZAMENU: Stojkovićev ODLAZAK neće biti PROBLEM!

Crno-beli renoviraju igrački kadar.

Velike promene pretrpeće igrački kadar Partizana u prelaznom roku. Kao što se već pisalo, mnogi igrači nalaze se na izlaznim vratima Humske, a one najcenjenije crno-beli će, u slučaju dobre ponude, pokušati da prodaju i popune klupski budžet. Postoji mogućnost da tabor Parnog valjka na zimu napuste: Nemanja R. Miletić, Bojan Ostojić, Saša Zdjelar, Slobodan Urošević, Gabrijel Enake…

Istovremeno, pominju se odlasci i igrača sa visokim platama, koji bi ponovo želeli da se dokažu na inostranoj sceni. U tu grupu spadaju golman Stojković i Zoran Tošić, dok za štopera Svetozara Markovića vlada interesovanje vodećih evropskih klubova. U slučaju da Partizan ostane bez Vladimira Stojkovića, u konkurenciji za jedinicu ostaju Filip Kljajić i Marko Jovičić.

Međutim, posle meča u Humskoj, između Partizana i Zemuna, golman gostiju Marko Milošević skrenuo je pažnju crno-belih sjajnim intervencijama. Odbranama je sačuvao Gornjovarošane ubedljivog poraza, a tokom prvenstva je kvalitet dokazao odbranivši penal Vojvodini u 89. minutu, kao i u nekoliko utakmica zeleno-plavih, gde je proglašavan za najboljeg pojedinca. Zato i ne čudi interesovanje srpskog viceprvaka.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!