ISTEKAO ROK: Partizan ISTUPA iz Superlige!

„Imamo rok od sedam dana da se izjasnimo na žalbu nekog kluba, a ovih 48 sati je Partizan sam odredio i mi nismo dužni da ih poštujemo“, kaže za Alo! predsednik Zajednice klubova Superlige Dragomir Lazović

U žalbi, koju su uputili Zajednici klubova Superlige, čelnici Partizana ostavili su rok od 48 sati da se ispune njihovi zahtevi o zakazivanju Skupštine Zajednice i da se ponovi utakmica protiv Mačve ili će istupiti iz lige. Preciznije rečeno, u žalbi od 15. decembra stoji formulacija da „Partizan zadržava pravo da, ukoliko se ovim njegovim zahtevima ne izađe u susret u roku od 48 časova od momenta podnošenja ovih zahteva i žalbe, prekine dalje učešće u Superligi Srbije i napusti Zajednicu klubova Superlige i Prve lige Srbije“.

Taj rok od 48 sati je istekao sinoć i sada su crno-beli na potezu. Na njima je da odluče hoće li iskoristiti to svoje pravo ili neće, u šta je uveren Dragomir Lazović, predsednik Zajednice klubova Superlige.
– Pod jedan, mi imamo rok od sedam dana da se izjasnimo na žalbu nekog kluba, a ovih 48 sati je Partizan sam odredio i mi nismo dužni da ih poštujemo. Mi ćemo u utorak 25. decembra, imati Izvršni odbor zajednice, na kojem će biti i predstavnik Partizana, pa ćemo na tom sastanku odlučiti da li ima potrebe da se zakazuje Skupština ili ne – kaže Lazović za „Alo!“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!