IZNENADA: Barselona I novi TRENER!

Valverde završava svoju priču u Kataloniji?

Barselona je minule sezone osvojila duplu krunu, domogli su se trofeja u Primeri i Kupu kralja, pa se može reći da je Ernesto Valverde imao uspešnu sezonu na klupi katalonskog giganta.

Ove sezone su ponovo prvi u Primeri, igraju u nokaut fazi Lige šampiona protiv Liona, ali imaju i raznih problema, što sa povredama, što sa nedostatkom kvaliteta na određenim pozicijama.

Valverde je po dolasku leta minule godine parafirao saradnju na dve godine, uz mogućnost da saradnju produži na još godinu dana.

Kako sve veći broj evropskih medija prenosi, izgleda da španski stručnjak naginje ka odluci da završi svoju epizodu u Barseloni po isteku druge godine u ugovoru, navodno je posao na klupi „Blaugrane“ previše stresan.

Sa druge strane Valverde je nezadovoljan i činjenicom da je bez posla ostao sportski direktor Robert Fernandez, dok je bio i protiv prodaje Paulinja, a nije ni konsultovan od strane uprave kada je angažovan Malkom iz Bordoa.

Svestan je i Valverde da u trećoj sezoni uglavnom dolazi ozbiljniji pad, pa bi zbog svega po završetku sezone mogao da napusti klupu Barselone.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!