IZNENADA: Zvezda TRAŽI zamenu za NJEGA!

Nikola Vasiljević, Vanja Milinković-Savić i Boris Radunović pod lupom sportskog sektora šampiona države

Odlazak Milana Borjana iz Crvene zvezde gotovo je izvestan. Belgijski Gent i čelnici crveno-belih čekaju povratak najboljeg čuvara mreže u grupnoj fazi Lige šampiona sa odmora. U prvim danima januara sve će biti jasno, a moguće je i da iskusni golman ostane do leta na Marakani

Dotad sportski sektor prvaka Srbije radi na njegovoj zameni. Ozbiljno se računa na Zorana Popovića, koji bi u slučaju odlaska Milana Borjana sigurno mogao da sezonu privede do kraja. Ali, za narednu godinu i okršaje u Evropi traži se jačanje konkurencije među stativama.

Ljudi iz Crvene zvezde pregovarali su sa Radnikom iz Surdulice oko Nikole Vasiljevića, potencijalnog reprezentativca, koji bi klub iz Ljutice Bogdana trebalo da košta 100.000 evra. Navodno, on bi trebalo da potpiše sada u januaru, a stigne u junu. Međutim, crveno-belima je poslato i nekoliko zanimljivih predloga za naslednika Milana Borjana.

Oba predloga su iz inostranstva i to iz Serije A. Radi se o mladim reprezentativcima Srbije. Prvi je svakako Vanja Milinković-Savić (21) koji kao pozajmljen član Torina brani u Spalu. On nije dobio šansu kakvu je očekivao i želi da brani, a Crvena zvezda bi bila sjajan izbor. Hoće li doći na pozajmicu, ili će Crvena zvezda otkupiti njegov ugovor od Torina koji važi do 2021. godine trebalo bi da odluče u Ljutice Bogdana.

Drugi predlog je Boris Radunović (22), golman Atalante, koji je takođe na pozajmici, ali u Kremonezeu u Atalanti. Momak koji je ponikao u Radu sa klubom iz Bergama ima ugovor do juna 2022. i za njega važe isti uslovi kao i za Vanju, od pozajmice, do otkupa ugovora.

Na kraju odluku će doneti sportski menadžment Crvene zvezde.

Oni su mete Crvene zvezde

Nikola Vasiljević
Rođen: 24. jun 1996.
Mesto rođenja: Niš
Visina: 201 cm
Klub: Radnik

Vanja Milinković-Savić
Rođen: 20. februar 1997.
Mesto rođenja: Ourense
Visina: 202 cm
Klub: Torino

Boris Radunović
Rođen: 26. maj 1996.
Mesto rođenja: Beograd
Visina: 194 cm
Klub: Atalanta

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!