IZVANREDNO: Murinjo i 460 MILIONA!

Zbog čega Junajted ne želi da uloži u pojačanja i šta je glavni problem?

Žoze Murinjo je navodno u ratu sa upravom Junajteda, prema nekim informacijama nezadovoljan je uloženim sredstvima tokom leta, kažu da je upozoravao da sa ovim timom „Đavoli“ neće daleko.

Sredstva mu nisu odobrena za januara, tačnije, može da kupi ozbiljnog štopera, ali problem je što ih nema na tržištu, Napoli je, kako smo pisali odgovorio negativno na trocifrenu sumu za Kulibalija.

U klubu gunđaju, doveo je Lindelefa i Baija, Šveđanin je povređen, mada pre toga nije igrao ništa posebno, Baji je u drugom planu.

Murinjo stalno ukazuje na primer Sitija, ali mu je navodno Vudvord sračunao troškove, zvuči kao osuda, Mančester Junajted je potrošio od dolaska „Posebnog“ blizu pola milijardi evra na pojačanja, tačnije 460 miliona, a o rezultatima ne vredi pričati.

Na Murinjove želje da se prodaju Baji, Roho i Fil Džons i dovedu novi štoperi, klub nije odgovorio pozitivno, a ne žele ni da prodaju Pogbu, što Murinjo očekuje.

Portugalac traži da Vudvord dovede Aldervelda ili Škrinjara, ako Kulibali nije na prodaju, ali niko iz kluba nije odgovorio.

Vudvord nije bio u Valensiji, u Americi je, klub ima 58 skauta, ništa nije dogovoreno za januar, do početka prelaznog roka je oko dve nedelje.

„Ne rade ništa i to nervira Murinja, on smatra da to nije način da se vodi fudbalski klub“, tvrdi izvor bliza Junajtedu.

U svakom slučaju, ne treba očekivati neka velika pojačanja, a mnogi kažu i da je razlog to što Junajted misli da će Murinjo otići na leto, i da ne žele da troše novac na igrače koje predloži pošto je imao dosta promašaja…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!