MILOJEVIĆ NE ŽALI: Zvezda IZLAZI sa OVIM timom!

Navijačima je upućena pozivnica da se obeleži sa ovom jednom od najuspešnijih generacija istorijski uspeh kao uvod u novi spektal u Ligi šampiona.

Ušla je Crvena zvezda u ciljnu ravninu u jednoj od najuspešnijih sezona, a baš na današnji dan je u Tokiju 1991. godine osvojila svetsku krunu.

Pozvani su navijači da napune tribine i da sa ovom jednom od najuspešnijih generacija obeleži 27 godina od velikog uspeha i da uvertira pred novi spektakl protiv PSŽ-a u Ligi šampiona bude protkana pobedom nad Napretkom. Kruševljani su jedna od retkih ekipa koja je prošle sezone napustila stadion ‘Rajko Mitić’ sa bodom u džepu i uspeli su pod Bagdalom da poslednji u borbi za bodove savladaju šampiona pre 434 dana.

Dosta je razloga za respekt kod domaćina, koji će izvesti trenutno najbolji tim bez Vujadina Savića koji još uvek nije spreman. U odbranu se vraća Srđan Babić, a na sredini terena biće Dušan Jovančić i Nenad Krstičić. Moguće je da ga tokom meča zameni Branko Jovičić pošto se oporavio i Krstičić je suspendovan za utorak. Verovatno ce odmoriti Milan Borjan i njegovo mesto zauzeti Zoran Popović.

Projektovan sastav: Popović – Stojković, Degenek, Babić, Rodić – Jovančić, Krstičić, Ebisilio, Marin, Ben – Pavkov.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!