NAPADI SA SVIH STRANA: Partizan NEMA izlaz!?

Crno-beli su ozlojeđeni zato što je njihov predsednik Skupštine smenjen sa funkcije u Vaterpolo savezu, jer je javno istupao u javnosti

Vaterpolo klub Partizan usred teške situacije kojom je pogođen i zbog koje mora da moli javno za finansijsku pomoć kako bi obezbedio osnovne uslove za treninge i rad, zaratio je i sa predsednikom Vaterpolo saveza Srbije, Viktorom Jelenićem.

Na Banjici su revoltirano reagovali što je dugogodišnji direktor VSS-a i predsednik Skupštine VK Partizan, Zoran Avramović, smenjen sa funkcije u savezu i smatraju da je razlog za to što je javno kritikovao krovnu organizaciju srpskog vaterpola zato što ne pomaže na pravi način najtrofejnijem srpskom vaterpolo klubu.

Oni su oštro odgovorili prvom čoveku srpskog vaterpola Jeleniću, koji je samo dan ranije istakao da VSS ne može da se meša u spor koji Partizan ima sa opštinom Voždovac oko vlasništva bazena na Banjici.

– Od kada sam ja predsednik, Savez je četiri ili pet puta pomogao Partizanu. Međutim, mi ne možemo da se mešamo u sudski spor između Opštine Voždovac i crno-belih oko vlasništva na bazenu Banjica. Po podacima koje imam, bazen pripada Voždovcu – rekao je Jelenić.

Partizan je u aprilu podneo tužbu za utvrđivanje prava svojine, ali taj sudski spor još nije počeo, poručuju crno-beli. Kap koja je kod njih prelila čašu jeste otkaz Avramoviću na funkciju u VSS-u.

– Predsednik Skupštine VK Partizan gospodin Avramović dobio je danas otkaz u VSS, u kom je godinama uspešno obavljao funkciju izvršnog direktora. ZAUSTAVIMO odmazdu ka Partizanu zbog istupanja u javnost. Vaterpolo savez Srbije NIJE privatno vlasništvo i ne smemo dozvoliti na nevini ljudi dobijaju otkaze zbog podrške VK Partizan – poručili su iz Partizana.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!