NAPALI BUFONA ZBOG ZVEZDE: Beograd KRIV!?

Nije baš sebi učinio uslugu, a digla se velika frka. Bez razloga?

PSŽ je pobedom u Beogradu stigao do prvog mesta u grupi, lakšeg šešira, ali jedini koji nije bio po ukusu javnosti je legendarni Bufon.

Krive ga za gol i postavljaju pitanje Tuhelu zbog čega uporno forsira Italijana, kad je Areola u boljoj formi.

„Da je Areola pogrešio kao Bufon protiv Zvezde, pet dana bi pričali samo o tome. Iako Tuhel tvrdi da su ravnopravni, jasno je da je Bufon korak ispred. Brani u Ligi šampiona i prima golove, setimo se greške u Napulju. Ima 41 godinu i ne može da živi od stare slave. A opet, siguran sam da će u osmini finala opet na gol,“ oštar je Žerom Roten nekadašnji fudbaler Parižana.

Javnost u sličnom tonu komentariše greške po mnogima najboljeg golmana svih vremena.

Jedan od komentara je da je dovoljno dobar, ostao bi u Juventusu, a Roten dodaje da PSŽ mora da ima isti kvalitet kao najveći klubovi u Evropi kako bi otišao daleko u Ligi šampiona. On sumnja da Bufon to garantuje.

Dosta je nezadovoljnih, ali Kristof Dugari kaže da je suludo očekivati da u tim godinama Bufon ima refleks kao nekada, no, sa druge strane da ima mnogo više iskustva od Areole i respekta kod protivničkih igrača, pogotovo u situacijama „jedan na jedan“.

„L’Ekip“ predvodi hajku na Bufona, ima onih koji smatraju da nije baš sebi učinio uslugu rečima da bi dao sve da izbegne Juventus jer mu je tamo ostalo srce…

Sa Apenina stiže podsmeh, mnogi mediji smatraju da Francuzi prave probleme iz ljubomore kao i obično, ne vide gde je Bufon to pogrešio i ovakve napade na ikonu svog fudbala smatraju smešnim, kao i poređenje Areole i italijanske legende.

Bilo kako bilo, u prvenstvu će Areola braniti, ali to je svejedno, šampionat je rešen pre nego što počne, ali biće zanimljivo tokom proleća u Ligi šampiona, kada će sigurno pritisak na Bufona rasti.

Ako nas pitate, bez razloga…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!