NAVIJAČI JUVENTUSA U TRANSU: Mandžukić ima novi nadimak!

Jasno je da ne prašta, Hrvat je tema dana, sada samo treba da se odluči.

Mario Mandžukić je prošle sezone dao pet golova, a onda sa Hrvatskom postao vicešampion sveta. Iako ga mnogi potcenjuju, jasno je da se radi o jednom od najboljih napadača na planeti.

„Ne znam ko ga potcenjuje, ali kad je on igrao za Bajern, oni su bili prvaci Evrope“, rekao je Alegri juče posle utakmice.

Mandžukić je srušio Inter, pre toga uzeo meru Milanu i Napoliju, praktično sam rešava derbije.

Danas mediji donose naslove „Atila“, aludirajući na čuvenog „Biča Božijeg“ koji nije imao milosti. Odlaskom Iguaina, strašni Hrvat se vratio na svoju prirodnu poziciju i stvorio pravi kult među navijačima.

Letos je Juve odbio Junajted, a sada nude Mandžukiću pogodbu, da produži ugovor i ostane u Juventusu do kraja karijere.

Oni će navodno staviti na sto ugovor do 2022. smnanjiće mu nešto primanja, ali će praktično Mandžukić ostati od 37. ilu 38. godine u Juventusu. Ima ugovor do 2020. sigurno bi mogao da uzme mnogo para, pogotovo u Kini i Americi odakle ima ponude, ali priča se da želi da igra na vrhunskom nivou.

Ima plan da se preseli u PL, ali Juventus će zacepiti obeštećenje jer se radi, bez obzira na godine, o igraču koji pravi razliku.

Atila Hunski je junak svih derbija ove sezone, a sada treba da odluči, da li će nastaviti da teroriše odbrane Serije A u godinama koje dolaze.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!