NEĆETE VEROVATI GDE OZIL IDE: Napušta Arsenal i NASTAVLJA sa Srbinom!?

Na prvi pogled deluje kao nemoguća misija, ali prvi čovek kluba tvrdi da je spreman da uradi sve ukoliko Mesut Ozil pokaže želju da se transfer realizuje.

Nemački internacionalac Mesut Ozil (30) mogao bi da napravi šokantan transfer ove zime i preseli se u klub iz Turske!

Više izvora navodi da je vezista Arsenala pokazao nameru da karijeru nastavi u zemlji svojih predaka, a na sve se nadovezala i izjava koju je predsednik Bašakšehira dao „Bildu“.

„Mesut Ozil je dragocen igrač. Nadam se da će nam se putevi ukrstiti jednoga dana. Ukoliko želi da bude deo našeg kluba, uradio bih sve da ga dovedem“, rekao je Goksel Gumusdag.

Bašakšehir slovi za klub u koji je prethodnih godina uloženo mnogo novca, za tu ekipu već nastupaju dvojica bivših igrača Arsenala Gael Kliši i Emanuel Adebajoj, a nedavno se i srpski fudbaler Miloš Jojić priključio lideru turske Super lige.

Teško je zamisliti da bi Mesut Ozil, čak i pored statusa koji trenutno ima kod Emerija, razmatrao transfer u Tursku, ali smo u prošlosti videli da novac može sve.

Nemački internacionalac produžio je početkom godine ugovor sa Arsenalom i obavezao se „Tobdžijama“ na vernost do leta 2021. godine.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!