NEVEROVATNO: Roma KRADE igrača Zvezdi!?

„Crveno-belima“ nije uspelo da ga dovedu, hoće li sada Romi?

Kako italijanski mediji prenosi, sportski direktor Rome je trenutno u Belgiji kako bi nadgledao dva potencijalna pojačanja za „Vučicu“.

Od kako je Monci stigao u klub, Roma se fokusirala na dovođenje mladih igrača, a ovog leta su doveli Ćorića, Džastina Klajverta i Yaniolija, ako se pogledaju mladi igrači.

Jasno je da su sa Klajvertom uboli premiju i da je samo pitanje koliko će zaraditi. Slično je i sa Pelegrinijem, a sada Monci smatra da bi Razvan Marin i Gojko Cimirot mogli da budu odlična pojačanja za Romu.

Sportski direktor se prema poslednjim informacijama nalazi u Belgiji kako bi lično gledao ova dva igrača, a pretpostavlja se da je rumunski talentovani igrač opcija broj jedan.

Razvan Marin je dvadesetdvogodišnji vezista koji igra za Standard, a brojni klubovi ga žele. Impresionirao je u poslednjem nastupu za reprezentaciju i postigao prelep gol iz slobodnog udarca protiv Jermenije.

Takođe, Roma je zainteresovana i za bosanskog vezistu, dvadesetpetogodišnjeg Gojka Cimirota.

Reprezentativac BiH je bio velika želja Crvene zvezde još dok je nastupao za Sarajevo, ali se 2015. godine odlučio na selidbu u Solun gde je proveo tri godine u dresu PAOK-a.

U Standardu je od januara ove godine, a već u naredoj bi mogao da nastupi i na najvećoj fudbalskoj sceni.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!