NEVEROVATNO: Suma se VRAĆA u Partizan!

Nema objašnjenja za ono što se Sejdubi Sumi dešava od momenta kada se priključio Partizanu.

Fudbaler koji je blistao u dresu Slovana pretvorio se za godinu i po dana u izvor problema u klubovima čiji je dres poneo.

Dugo su se u Humskoj nadali da će Suma „proraditi“, a kada je postalo jasno da stvari ne idu u željenom smeru odlučeno je da reprezentativac Gvineje bude prosleđen na pozajmicu.

Makabi iz Haife prihvatio je opciju pozajmice sa pravom kupovine na kraju sezone, ali od toga verovatno neće biti ništa.

Izraelski klub promenio je trenera posle poraza u derbiju sa Makabi Tel Avivom, a sve su prilike da će Sumi pod novim šefom struke biti još gore nego kod prethodnog.

Bivši asistent Avrama Granta u Partizanu preuzeo je Makabi iz Haife i već na jednom od prvih treninga oterao Sumu u svlačionicu zbog nezalaganja!

Marko Bulbul je objasnio da „tihi štrajk“ kojem Sejduba Suma pribegava ne vodi ničemu, pa se postavlja pitanje hoće li Gvinejac u nastavku sezone uopšte biti deo Makabija.

Izraelski mediji već spekulišu o tome kako postoji opcija da Suma u januaru bude vraćen Partizanu, premda to više deluje kao nagađanje jer je Makabi prihvatio igrača na jednogodišnju pozajmicu, a u Humskoj svakako ne računaju na najskuplje plaćeno pojačanje u klupskoj istoriji.

Sejduba Suma je vezan za Partizan ugovorom koji je datiran na 30. jun 2020. godine, s tim što Makabi Haifa na kraju tekuće sezone može da ga otkupi od crno-belih.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!