OGLASIO SE PRVI ČOVEK RADNIČKOG: Šmekerski ODGOVOR Stojkoviću!

Snažan odjek imale su reči Vladimira Stojkovića u domaćoj javnosti. Kako su u Nišu prihvatili ono što je izrekao golman Partizana?

Mnogo toga rekao je Vladimir Stojković u jučerašnjem intervjuu za portal „Mondo“, pa se tako i Radnički iz Niša našao na tapetu.

Nema potrebe prenositi sve što je Stojković govorio, dovoljno je citirati rečenicu u kojoj je napravljeno poređenje sa Obilićem.

„Preživeli smo Obilić, preživećemo i Radnički“, rekao je Stojković.

Na sve ono što je prvi golman Partizana rekao o drugoplasiranom timu Super lige stigao je kratak odgovor sa „Čaira“ i to od prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva.

„Ne želimo da se spuštamo na njihov nivo. Crno-belima želim sve najlepše“, poručio je Tončev.

Teške reči Vladimira Stojkovića upućene na račun Radničkog samo predstavljaju nastavak niza. Potpredsednik Vladimir Vuletić nedavno je etiketirao potpredsednika Radničkog Dejana Propadala kao „hodajući cirkus“, a ni ostali čelnici Partizana nisu imali ništa lepo da kažu na račun kluba iz Niša.

Radnički na kraju jesenjeg dela sezone ima šest bodova prednosti u odnosu na Partizan, pa mnogi smatraju da će crno-beli na proleće imati teži zadatak da stignu do drugog mesta, zbog čega je priča o tituli pala u drugi plan.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!