OGROMNA KAZNA SLEDI: Šta kaže PREDSENDNIK Partizana o INCIDENTU!?

Crno-beli poraženi od hrvatskog šampiona.

Košarkaši Partizana poraženi su u dramatičnoj završnici od Cedevite, ali je meč protiv hrvatskog šampiona ostao u senci incidenta koji se dogodio u finišu. Haos je nastao posle trojke nekadašnjeg igrača crno-belih Eda Murića, koji je trojkom odveo Zagrepčane na šest poena viška 20 sekundi pre kraja, pa su na parket poletele kovanice i upaljači.

Pauza zbog incidenta trajala je skoro 20 minuta, a sudije su prekinule meč i otišle u svlačionicu. Partizan će bez dileme biti kažnjen zbog ovakve situacije, a nije isključena mogućnost i da neki od narednih duela odigra pred praznim tribinama. Zna to i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, koji je govorio o spornom trenutku.

– Jasno je meni da su navijači nezadovoljni pojedinim sudijskim odlukama. Nije prvi put, revoltirani su. Ali ne mogu da opravdavam njihovo ponašanje. Ne može njima biti teže nego nama kada sudije počine nepravdu. Moramo da imamo strpljenja, ne smemo da izazivamo nerede. Jasno nam je da će nas ovo debelo koštati – rekao je Mijailović.

I pored toga, prvi čovek Parnog valjka ne želi da osuđuje najvatrenije pristalice srpskog šampiona, međutim, nikako ne može da razume njihov potez u meču sa Zagrepčanima.

– Ne osuđujem ih, sa jedne strane ih razumem, ali sa druge ne. Razumem da nemaju strpljenje, ali nezadovoljstvo se ne iskazuje na taj način, ne smemo ubacivati predmete na teren. Pre svega, jer neko može da bude povređen i izvuče deblji kraj. Nama treba mir i da radimo u miru, jer smo jedan dostojanstven klub – istakao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!