OPASAN PLAN: Partizan ŽELI da UKRADE igrača Zvezdi!?

Iako još nema konkretnijih dešavanja po pitanju transfera, u Humskoj nije dosadno ovih dana.

Još uvek je teško proceniti kako će izgledati ekipa Partizana tokom prolećnog dela sezone, ali jasno je da će značajnih kadrovskih promena biti tokom zime.

Mnogo toga bi trebalo da bude jasnije posle najavljenog razgovora šefa struke Zorana Mirkovića sa čelnicima kluba, početkom naredne nedelje, a neke nezvanične informacije u vezi transfera se već pojavljuju u medijima.

Tako “Informer“ danas prenosi da je Mirković navodno izrazio želju da crno-beli angažuju Mirka Ivanića iz BATE Borisova, koga odlično poznaje iz reprezentacije Crne Gore, gde je donedavno bio pomoćnik selektoru Ljubiši Tumbakoviću.

Ivanić je već dugo želja i Partizana i Crvene zvezde, ali ovaj ofanzivni vezista je do sada uspešno odolevao i jednima i drugima i ostajao je veran beloruskom klubu.

Takođe, Partizan u ovom trenutku teško može da isprati njegove i finansijske zahteve BATE Borisova na ime obeštećenja, pa će ova želja šefa struke crno-belih po svemu sudeći ostati neostvarena, za razliku od one letošnje, kada je klub iz Humske po njegovoj želji angažovao još jednog crnogorskog reprezentativca – Aleksandra Šćekića, koji se u Partizanu pridružio Kosoviću i Jankoviću, saigračima iz redova “Sokolova“.

Kada su u pitanju potencijalni odlasci iz Humske, za sada najviše interesovanja ima za najboljeg strelca crno-belih Rikarda Gomeša.

“Informer“ danas prenosi najnovija saznanja da je Partizan odbio čak sedam ponuda ove zime za Rikarda, sa različitih strana sveta.

U prvom planu bilo je interesovanje Dinama iz Kijeva, španskog Hetafea, zatim dva kluba iz Kine i po jednog iz Belgije, Francuske i Emirata.

Kako je krenulo, možda ovaj niz zainteresovanih postane i mnogo duži, ali u Humskoj za sada zastupaju stav da Rikardo treba da ostane bar do kraja sezone, uvereni da će golgeter sa Zelenortskih Ostrva na proleće ostaviti još bolji utisak u crno-belom dresu i da će mu, samim tim, i cena na tržištu značajno porasti.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!