OVO SU SVI ČEKALI: Miloje o POVRATKU Boaćija!

Šampion savladao Voždovac i osojio jesenje počasti.

Crvena zvezda je nastavila da gazi ka odbrani šampionske titule i novom pobedom protiv Voždovca preskočila još jedan stepenik na putu do cilja.

Trener Zvezde Vladan Milojević u 79. minutu na teren je poslao Ričmonda Boaćija, reprezentativac Gane je zamenio junaka jedine pobede u Ligi šampiona nad Liverpulom Milana Pavkova.

– Nije potpuno spreman, daleko je od toga, ušao je da dobije minute. Nije trenirao još od gostovanja Liverpulu, radilo se o ozbiljnoj povredi. Imaćemo strpljenja sa Boaćijem i siguran sam da će brzo ući u takmičarsku formu. Ceo tim je odigrao odlično. Ako imate pravi timski duh onda uvek jedan igrač iskoči, sada je to možda bio Ebisilio, ali su stvarno svi dobro odigrali – rekao je Vladan Milojević.

Šef stručnog štaba šampiona Superlige veruje da će uskoro računati na kompletan igrački kadar.

– Povređeni igrači u ponedeljak imaju nove kontrolne preglede. Oporavak Filipa Stojkovića ide u dobrom pravcu i verujem da će dobiti zeleno svetlo da počne da trenira u punom ritmu, isto očekujem i za Branka Jovičića, a nadam se dobrom snimku i za Vujadina Savića – završio je Milojević.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!