PARTIZAN U DELIRIJUMU: OGROMNO pojačanje će biti ON!?

Navijači bi ga rado videli u crno-belom dresu.

Među specijalnim gostima na poslednjoj utakmici košarkaša Partizana našao se i proslavljeni napadač Partizana Leandre Tavamba. Grobari su svog doskorašnjeg ljubimca dočekali pesmom, koju su sami smislili kao omaž kamerunskom golgeteru: „Tavamba, Tavamba, Tavamba, ti ne znaš da volim te ja“…

Kamerunac se samo osmehnuo i otpozdravio najvatrenije pristalice Parnog valjka, a na pomenu mogućnosti povrtaka u Humsku imao je spreman odgovor:

– Naravno! Ako ljudi iz kluba procene da bih opet mogao da budem od koristi – tu sam – rekao je Tavamba za „Žurnal“.

Omiljeni golgeter crno-belih nije krio razočaranje što njegovi bivši saigrači proleće čekaju tek na trećoj poziciji.

– To nije dobro, ali ekipa može da se poboljša i bori za trofeje. Za početak da osvoji Kup Srbije i udari temelj idućoj sezoni.

U Saudijskoj Arabiji, Leandre sa 11 golova deli prvo mesto na listi strelaca sa nekadašnjim napadačem Olimpika iz Marseja i Liona Batefijmbijem Gomisom iz prvoplasiranog Al Hilala.

– Trenutno smo treći, veliki napredak, Al Tavon je prošlu sezonu završio na 14. mestu. Zadržimo li postojeće, eto nas u kvalifikacijama za Azijsku Ligu šampiona. Pre dve godine s Partizanom sam dokazao da je nemoguće – moguće, postali smo prvaci Srbije kad je malo ko verovao, ubeđen sam da mogu sličan podvig da ponovim u Saudijskoj Arabiji – istakao je Leandre Tavamba.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!