POJAČAVAJU SE: Barsa KRADE igrača Milanu!?

Katalonci rešili da ubrzaju stvari.

Preneli smo juče da je Barselona obezbedila potpis Džejsona Murilja iz Valensije, koji dolazi na „Kamp Nou“ na pozajmicu sa pravom otkupa.

Valverde ima velikih problema sa zadnjom linijom, trenutno su van stroja Vermelen i Umtiti, pa su jedine opcije na štoperskim pozicijama Lengle i Pike.

Tako je doneta odluka da se angažuje Muriljo, ali kako stvari stoje on neće biti jedino pojačanje „Blagurane“ za zadnju liniju.

Prema pisanju brazilskih medija, u januaru bi u Barselonu trebalo da stigne i štoper Sao Paula Rodrigo Kajo.

Ovaj 25-godišnji defanzivac je dugo na radaru brojnih evropskih klubova, činilo se da će početkom naredne godine konačno zaigrati na „Starom kontinentu“, ali u dresu Milana.

„Rosoneri“ takođe imaju velikih problema sa zadnjom linijom, zbog povrede je odavno van stroja Kaldara, Musaćo i Romanjoli su još uvek roviti, Gatuzu su neophodna pojačanja i činilo se da se sportski direktor Leonardo dogovorio sa zemljakom i njegovim klubom.

Sada je u čitavu priču uletela Barselona, platiće 18 miliona evra za njegove usluge, a sam fudbaler je navodno već obavio i lekarske preglede na jednoj privatnoj klinici u domovini.

Kajo je čitavu karijeru proveo u Sao Paulu, upisao 277 zvaničnih nastupa za taj klub od 2011. godine, postigao 13 golova, dok ima i četiri nastupa u seniorskoj selekciji Brazila.

Njegov dolazak mogao bi da znači i da će Samuel Umtiti otići na operaciju zbog povrede kolena, koja bi od terena mogla da ga odvoji i do kraja sezone.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!