POSLE OVOGA SE ZNA: On je SELEKTOR Srbije!

Doduše, jedan od njih će biti odigran 2. februara, a protivnici su članovi KONKAKAf zone

Početak 2019. godine biće i te kako radan u Fudbalskom savezu Srbije koji je za kraj januara i početak februara zakazao turneju po Severnoj Americi!

A sve u cilju što bolje pripreme fudbalske reprezentacije Srbije za predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje Orlovi počinju krajem marta. Kako je Telegraf saznao iz izvora bliskih FSS, Srbija će odmeriti snage sa Jamajkom, Barbadosom i Trinidad i Tobagom.

Sve tri selekcije su članice KONKAKAF zone i snosiće sve troškove ove turneje na kojoj će se Orlovi naći.

Selektor Mladen Krstajić će na turneju voditi najjači mogući sastav s obzirom na to se u Evropi igra većina šampionata i da će određeni fudbaleri imati obaveze u klubovima.

Upravo iz tog razloga veliki deo selekcije činiće igrači iz Super lige Srbije, kojima će ovo biti idealna prilika da se nametnu Krstajiću.

Vredi pomenuti i to da su dva najveća srpska kluba – Crvena zvezda i Partizan – planirali odlazak na pripreme baš krajem januara. Crno-beli će u Antaliji biti od 26. januara do 8. februara, a crveno-beli će tamo ostati dan duže.

Srbija je u maju 2014. veći išla na turneju po SAD gde su odmerili snage sa Panamom, Jamajkom i Brazilom.

Orlovi su tada sa Panamom odigrali 1:1 (strelac Ivanović), pobedili su Jamajku sa 2:1 (Tadić i Kolarov), te izgubili od Brazila sa 1:0.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!