POSLE UVREDA ŠOK: Lotito REŠIO šta će sa SMS-om!

Kao vrane, loše vesti stižu u jatima za Srbina koji je potpuno izgubio kontrolu nad onim što mu se događa ove sezone. Samo jedan izlaz?

Izgleda da se stvari odvijaju u neželjenom smeru sa Sergeja Milinković Savića, ne kada je odlazak u pitanju, nego atmosfera.

Natpis „Ciganin“ i uvrede navijača su realnost, kao i obično, kada ne ide, upire se prstom u stranca, a same kvalifikacije dovoljno govore o navijačima Lacija, o njihovoj sramoti i tome koliko vole klub.

No, to na stranu.

„Korijere delo Sport“ piše da je Lotito izgubio strpljenje i da želi da proda Srbina, ako je moguće što pre, jer njegova cena pada.

Ona je bila nerealna i prošlog leta, kada je Lacio tražio 150 miliona, a navodno odbio 120, to ne mogu da uzmu ni u kom slučaju. U januaru teško da će ovaj transfer proći, jer niko ne daje toliki novac u zimskom prelaznom roku, osim eventualno kao pozajmicu sa obaveznim otkupom.

Koliko bi Lacio tražio?

Verovatno 70 ili 80 miliona plus nekog igrača, a samo dva kluba su zainteresovana, Inter i Milan.

Prvi imaju novac i eventualno materijal za razmenu u nekom od igrača sredine terena, drugima očajnički treba vezista, ali su im vezane ruke zbog FFP, odluku očekuju za desetak dana.

Juve se povukao, oni neće pregovarati sa Lotitom, to je bila Marotina ideja, Paratići nije veliki fan Srbina, a i u klubu preferiraju Pogbu, mada je to teška misija.

Što se tiče engleskih klubova, interesovanje je utihnulo nakon slabih partija ove jeseni, možda se nešto promeni, možda Sergej nađe sebe, ali atmosfera u klubu nije dobra, rezultati su sve gori, a čini se da on neće moći da ponovi prošlu sezonu.

Šta će se desiti videćemo, tek, u fudbalu vrediš koliko i ono poslednje što pokazuješ, on vredno radi, ali ne ide, jednostavno ne uspeva da izađe iz krize…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!