POTVRĐENO: Da li NAJBITNIJI igrač Zvezde OSTAJE!?

Na ceni.

Na velikim iskušenjima biće uprava Crvene zvezde u prelaznom roku. Jagma za vodećim igračima ne prestaje, a poslednji se na spisku najtraženijih našao štoper Miloš Degenek.

Za reprezentativca Australije interesuje se neimenovani klub iz Saudijske Arabije, koji je spreman da izdvoji 3.000.000 evra.

Štoper crveno-belih stigao je prošlog leta kao zamena za odlazećeg Damijena Le Taleka i odigrao najviše utakmica od svih tokom jeseni, 33 od mogućih 37.

– Znam ga dosta dugo i jako dobro, od njegove 15. godine kada je igrao za kadetski reprezentaciju Australije. Posle sam pokušavao da ga prebacim za reprezentaciju Srbije i odigrao je neke prijateljske mečeve, ali propisi nisu dozvolili da promeni nacionalni tim. Degenek je izvanredna zamena za Le Taleka, može još više da napreduje s ozbirom na to da je ’94. godište i mislim da će u budućnosti pokazati još više – rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, otklonivši sve dileme da li će Australijanac i narednog leta braniti boje srpskog šampiona.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!