PROGOVORIO: Kraj KARIJERE!?

Šest meseci nakon potpunog oporavka od teške povrede Manuel Nojer je progovorio o ozbiljnosti situacije sa kojom se susreo.

Godinu na izmaku Manuel Nojer (32) pamtiće po turbulentnom periodu koji je usledio kao rezultat teške povrede doživljene u jesen 2017. godine.

Golman Bajerna i reprezentacije Nemačke propustio je gotovo čitavu sezonu zbog teške povrede stopala, a nedugo nakon povratka treninzima usledile su loše vesti. Problemi su se ponovo pojavili, ali srećom nisu doveli do najgoreg mogućeg ishoda.

„Lako je moglo da se dogodi da zbog obnovljene povrede završim karijeru“, rekao je Nojer za „Süddeutsche Zeitung“.

Srećom, stvari nisu bile tako ozbiljne pa je čak nastupio na Svetskom prvenstvu u Rusiji koje će hteti što pre da zaboravi.

„Nisu me dotakle stvari koje su izrečene o našoj generaciji posle Mundijala. Nisam se zasitio, i dalje osećam glad i imam potrebu da budem deo nacionalnog tima i osvajam trofeje“, rekao je Nojer.

Sa Bajernom stvari takođe nisu najbolje. Nekada najbolji golman Evrope uklopio se u sivilo tokom jesenjeg dela sezone, pa navijačima ostaje nada da će se ekipa na proleće vratiti u borbu za titulu i eventualno napasti trofej u Ligi šampiona.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!