RASTALI SE: ON je NAPUSTIO Partizan!

Potvrđeno iz Humske.

Košarkaški klub Partizan NIS nastavlja sa sklapanjem kockica iako je sezona uveliko u toku. Dolazak novog trenera doneo je očekivane promene, a Andrea Trinkijeri u hodu pokušava da oblikuje tim po svom ukusu.

Pošto nema previše mesta za manevar, cilj je da se sa jednim ili dva pojačanja privede kraju tekuća sezona, pa je, shodno tom planu, najpre uručen otkaz Entoniju Braunu.

Prošle nedelje pojavila se informacija da u klub stiže Aleks Renfro, a danas je na zvaničnom sajtu Partizana potvrđeno da je još jedan igrač napustio Humsku.

– Krilni centar Strahinja Gavrilović, više nije igrač Partizana NIS. Dvadesetpetogodišnji diplomac Univerziteta Južna Kalifornija, od početka sezone nije puno igrao u crno-belom dresu, a danas je sa klubom dogovorio prekid saradnje“, navodi se na sajtu Partizana.

Strahinja Gavrilović stigao je u Partizan početkom prošle sezone iz ekipe Dinamika. Početkom godine sa crno-belima je osvojio trofej u „Kupu Radivoja Koraća“, a u tekućoj nije imao veću minutažu tako da se rastanak nametnuo kao logično rešenje.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!