REKONSTRUKCIJA U PARTIZANU: Sedmorica ODLAZE!

Baš kao što je slučaj u Crvenoj zvezdi, i Partizan sprema prodaju svojih fudbalera pred drugi deo sezone.

Očekujemo totalnu rekonstrukciju u Partizanu.

I više je nego očigledno da nije do trenera, Miroslav Đukić i Zoran Mirković nisu uspeli da sa ovim igračkim kadrom naprave dobre rezultate, pa slobodno možemo reći da su crno-belima potrebna pojačanja ukoliko žele da naprave bilo kakav uspeh ove sezone.

Na pozicijama bekova treba očekivati promenu, ali i u veznom redu gde smo pisali da postoji mogućnost da ode Saša Zdjelar u slučaju dobre ponude.

Do sada su se pominjala tri potencijalna pojačanja, to su Everton Luiz, Ivan Obradović i Milan Gajić, niko od njih trojice nije standardan u svom timu i svi su najavili odlazak iz svojih klubova, Spala, Anderlehta i Bordoa. Koliko je realno da se vrate u redove crno-belih, videćemo u narednih mesec i po dana.

Ko odlazi?

Tu će spisak biti nešto duži, ponuda već sada ima, a uprava je skoncentrisana na prodaju Svetozara Markovića koja bi mogla da donese veliki prihod klubu. Nije prodaja opcija po svaku cenu kada je ovaj mladić u pitanju.

Ponude imaju Tošić i Zdjelar, kao i Janković, ali niko od njih ne odlazi osim u slučaju dobre ponude.

Videlo se po tome koliko su šanse dobijali u prvom delu sezone, Ostojić, Vulićević, N. G. Miletić, Enake, Jovičić i Ivanović nisu zadovoljni minutažom i najverovatnije menjaju klub, prenosi „Informer“.

Imajući u vidu da će Partizan odigrati daleko manje utakmica nego u prvom delu sezone, onda je i realno da bude više odlazaka nego dolazaka.

Da li očekujete bolji Partizan u nastavku sezone?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!