REKORDNA ZARADA: Oni NAPUŠTAJU Marakanu!

Crvena zvezda je „napunila“ kasu nastupom u Ligi šampiona, uloženo je dosta u infrastrukturu, a u januaru bi klub mogli da napuste neki fudbaleri kako bi stigla dodatna finansijska „injekcija“.

Učešće u Ligi šampiona za Crvenu zvezdu bilo je lepo na svakom polju, a kad bude podvučena crta zarada će biti preko 20 miliona evra, što je dovoljno za oslonac za buduće poslovanje kluba iz Ljutice Bogdana.

Naravno, porasli su i troškovi, mnogo više je uloženo u ekipu nego ranije, tu su i premije, putovanja, ali i infrastruktura kako bi stadion bio ulepšan, aktivirano je grejanje terena, sređne su kapije, ali i kompleks za omladinki pogon. Kada se podvuče crta, jesen u Evropi bila je berićetna, pa su navijači na „oproštaju“ od Lige šampiona sinoć protiv PSŽ-a poželeli nove susrete sa velikim klubovima već narednog septembra.

Do tad je potrebno da se „živi“ i posluje po sličnim principima, a nakon dve sjajne godine i dokaza da je moguće doći do elite, te povratka na staze stare slave, preostaje da se održi kontinuitet.

Zato klub neće uživato na lovorikama, pošto od februara dolaze novi zadaci za 2019. godinu, sa prevashodnim ciljem da se nastavi dominacija u Srbiji.

A pored zarade od takmičenja, skočila je i cena fudbalerima, pa su sinoć predstavnici Seltika, Atalante, Milana, Hofenhajma, Briža, Anderlehta, Basišehira, timova iz kineske Superlige… pratili učinak pre svih Marka Marina, El Fardu Bena, Milana Pavkova, i Milana Rodića. Ranije su dolazili i zbog Milana Borjana, Branka Jovičića, Nenada Krsitčića, Vujadina Savića i Filipa Stojkovića.

Neko od fudbalera Zvezde koji su igrali Ligu šampiona će karijeu nastaviti već ove zime u drugom klubu, a Zvezda zaraditi za budućnost i nove projekte, sa ciljem da se ponovo naredne sezone igra grupna faza Lige šampiona ili Lige Evrope…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!