REŠENO: Čelzi ŠALJE kapitena KOD Murinja!

Klub iz Mančestera dobio zeleno svetlo.

Ekipi Mančester junajteda su očajnički potrebna pojačanja u zadnjoj liniji, primaju veliki broj golova, a u poslednje vreme imaju problema i sa povredama.

I dok se govorilo o brojnim, daleko atraktivnijim imenima, kako stvari stoje Junajted će dovesti pojačanje iz bivšeg kluba Žosea Murinja.

Naime, kako prenose mediji u Engleskoj, u januaru bi u redove ekipe sa „Old Traforda“ trebalo da stigne kapiten Čelsija Geri Kejhil.

Iskusni štoper nije u planovima Mauricija Sarija, istaknuto je od strane kluba da bi već u januaru mogao da promeni sredinu, kako je i sam fudbaler izrazio želju za odlaskom zbog manjka minutaže.

Izgleda da će Kejhil dobiti šansu kod bivšeg trenera Murinja i to u velikom klubu kao što je Mančester junajted, a uprkos tome što ima 32 godine, nema sumnje da će biti veliko pojačanje za „Đavole“.

Očekuje se ipak da to bude samo pozajmica, kako Čelsi još uvek nije spreman da proda svog kapitena.

Interesovanje za Kejhila je pokazao i Milan, koji takođe ima kadrovskih problema, „Plavci“ bi ga bez sumnje radije poslali u Italiju, ali je isto tako jasno da bi bez sumnje Kejhil radije kod Murinja u Mančester.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!