SKANDAL U JSL: Partizan ISTUPA iz LIGE!

Crno-beli podneli zahtev za istupanje iz Superlige

Bura nezadovoljstva u Humskoj ulici. Premijerna utakmica 21. kola ovdašnjeg prvenstva bila je inicijalna kapisla za sastanak čelnika Partizana posle kojeg su nagoveštene radikalne mere.

Čelnici crno-belih podneli su Zajednici Superlige zahtev za istupanje iz takmičenja, pod obrazloženjem da ih je direktor te organizacije, Vladimir Bulatović, kako navode, „naterao da igraju utakmicu sa Mačvom“. Navodno, domaćin nije bio za to da se utakmica igra zbog obilnih snežnih padavina, međutim, na kraju je, ipak, lopta krenula sa centra, a susret završen bez golova. U Partizanu su ljuti na Bulatovića, jer im je, kako kažu, obećao da će svi preostali mečevi ove runde biti odigrani u zakazanom terminu. Što se, izvesno, neće desiti, jer su u međuvremenu odloženi susreti Čukarički – Crvena zvezda, Vojvodina – Proleter, Mladost Lučani – Rad, Zemun – Dinamo i Spartak – Voždovac.

Ovu informaciju je MOZZART Sportu potvrdio Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, uz najavi da će klub iz Humske 1 tražiti zaštitu Fudbalskog Saveza Srbije i sazivanje vanredne sednice Skupštine Superlige.

Tokom dana crno-beli će se oglasiti i u formi zvaničnog saopštenja.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!