ŠOK: Igrači Arsenala NISU znali GDE SU!?

Reč je o hemijskoj supstanci koja se zove „hipi krek“

Skandal trese Ostrvo – engleski tabloid San objavio je snimak na kom fudbaleri Arsenala konzumiraju hemijsku supstancu za koju se pretpostavlja da je „hipi krek“.

U prestižnom klupu Tape, u Londonu, bili su Mesut Ozil, Pjer-Emerik Obamejang, Aleksandre Lakazet, Mateo Gvenduzi i Sead Kolašinac, koji su nakon nekoliko minuta krenuli da konzumiraju „balone za smejanje“. Mateo Genduzi se u jednom trenutku i onesvestio.

 

Ovo se dogodilo u avgustu, a ostaje da se vidi da li će Tobdžije bitii kažnjene zbog konnzumiranja „gasa smejavaca“.

Arsenal je najavio sprovođenje interne istrage.

– Igrači će biti konsultovani ovim povodom i svakako ćemo ih pidsetiti šta su im dužnosti i obaveze kao predstavnicima ovog kluba – izjavio je portparol londonskog kluba.

Kvota da će Juventus savladati Inter, uz gol Kristijana Ronalda, je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na specijalne igre za Derbi Italije.

Inače „gas smejavac“ ili azotsuboksid je gas koji je legalan, ali koji kada se udiše u većim količinama može imati ozbiljne posledjice. Koristi se u medicini kao anestetik, ali ističe se da je u stanju da izazove smeh, euforiju i podizanje raspoloženja.

– Doveli su 70 devojaka i napravili račun od 30.000 funti to veče. Ozil je u jednom trenutku bio na ivici da se onesvesti, dok Guenduzi nije izdržao i samo je pao na kauč. Srećom, nije bilo fatalnih posledica, ali bilo je tužno videti vrhunske sportiste u takvom stanju. Pogotovo što bi trebalo da postave model ponašanja, kao idoli mnogim mladim ljudima – ističe jedan od očevidaca koji radi u noćnom klubu gde su boravili fudbaleri Arsenala.

Arsenal ove sezone igra možda i najlepši fudbal u Premijer ligi, izabranici Unaji Emerija već 20 utakmica ne znaju za poraz u svim takmičenjima.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!