ŠOK NA OSTRVU: Murinjo se VRAĆA u Mančester!?

„Posebni“ je neuništiv…

Od kako je postalo poznato da je Žoze Murinjo ostao bez posla u Mančester junajtedu, krenule su brojne spekulacije oko toga gde bi Portugalac mogao da pronađe novi angažman.

Prvi koji su se našli na meti jesu Inter i Real Madrid, Italijani sve glasnije pričaju o nepoverenju uprave „Neroazura“ prema Lućanu Spaletiju, a „Posebni“ im je doneo najveću radost 2010. godine osvojivši Tripletu.

Sada se javio i El Pais koji tvrdi da Real želi da vrati Murinja na klupu prvog tima nakon internog „opipavanja“ pulsa uprave kluba koja je većina za njegovo dovođenje.

Isti navodi tvrde da je generalni menadžer „Kraljevskog kluba“ Hoze Anhel Sančez još u oktobru razgovarao sa Murinjom o mogućnosti da preuzme ekipu, sada bi sačekali i kraj sezone kako bi izbegli plaćanje obeštećenje Junajtedu u iznosu od pet miliona evra.

Real je Murinju ponudio godišnju platu od 15 miliona evra što je ovaj odbio, pa je ubrzo stigla nova ponuda od 20 miliona evra uz obećanje da će biti veoma bitan faktor u transfer politici kluba.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!