ŠOK U MANČESTERU: Tri ODLASKA zbog OSTANKA Murinja!

Nije dobra situacija u Mančester junajtedu.

Murinjo ima pojedine klupske legende iza sebe koje smatraju da se ništa neće promeniti dolaskom novog trenera, poput Pola Skolsa i Rajana Gigsa. Nije to sve, ima i veoma jak ugovor, jedan od najjačih na svetu među trenerima, pa bi njegov otkaz bio veliki udarac na kasu Mančester junajteda.

Sa druge strane, imamo fudbalere koji su veoma nezadovoljni njegovim radom, iako to ne potvrđuju u medijima jer ne žele tek tako da mu se zamere.

Prvi je Pol Pogba, Francuz je kritikovan od istih legendi koje smo gore pomenuli, a neki su ga čak nazvali i „idiotom“ poput Pola Insa.

Pogba nije imao dobre odnose sa Murinjom ove sezone, setimo se i onog pogleda sa treninga, ne miriše da će se dobro završiti i dosta medija u Engleskoj je pisalo o odlasku Francuza iz Mančester junajteda.

Drugi je Aleksis Sančez koji je trenutno povređen, ni on nije bio zadovoljan činjenicom da je „grejao klupu“, ali Murinjo smatra da se on nije u najboljoj formi pojavio ove sezone i da je zasluženo na klupi.

Slična situacija je sada sa Lukakuom, i on je trpeo kritike od strane legendi Mančester junajteda, a od oktobra nije starter, nije tako bilo ni u meču protiv Arsenala. Lukaku ima problem da postigne gol, ali njegov odlazak u januaru bi bio veoma težak jer ima jak ugovor.

Lukaku, Sančez i Pogba žele odlazak ukoliko Murinjo ne ode iz kluba, ali je izvesno da će se to desiti tek na leto.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!