SRAMOTA: Zvezde SVETSKOG fudbala se DROGIRAJU!?

Reč je o hemijskoj supstanci koja se zove „hipi krek“

Skandal trese Ostrvo – engleski tabloid San objavio je snimak na kom fudbaleri Arsenala konzumiraju hemijsku supstancu za koju se pretpostavlja da je „hipi krek“.

U prestižnom klupu Tape, u Londonu, bili su Mesut Ozil, Pjer-Emerik Obamejang, Aleksandre Lakazet, Mateo Gvenduzi i Sead Kolašinac, koji su nakon nekoliko minuta krenuli da konzumiraju „balone za smejanje“. Mateo Genduzi se u jednom trenutku i onesvestio.

Ovo se dogodilo u avgustu, a ostaje da se vidi da li će Tobdžije bitii kažnjene zbog konnzumiranja „gasa smejavaca“.

Arsenal je najavio sprovođenje interne istrage.

– Igrači će biti konsultovani ovim povodom i svakako ćemo ih pidsetiti šta su im dužnosti i obaveze kao predstavnicima ovog kluba – izjavio je portparol londonskog kluba.

Inače „gas smejavac“ ili azotsuboksid je gas koji je legalan, ali koji kada se udiše u većim količinama može imati ozbiljne posledjice. Koristi se u medicini kao anestetik, ali ističe se da je u stanju da izazove smeh, euforiju i podizanje raspoloženja.

– Doveli su 70 devojaka i napravili račun od 30.000 funti to veče. Ozil je u jednom trenutku bio na ivici da se onesvesti, dok Guenduzi nije izdržao i samo je pao na kauč. Srećom, nije bilo fatalnih posledica, ali bilo je tužno videti vrhunske sportiste u takvom stanju. Pogotovo što bi trebalo da postave model ponašanja, kao idoli mnogim mladim ljudima – ističe jedan od očevidaca koji radi u noćnom klubu gde su boravili fudbaleri Arsenala.

Arsenal ove sezone igra možda i najlepši fudbal u Premijer ligi, izabranici Unaji Emerija već 20 utakmica ne znaju za poraz u svim takmičenjima.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!