SPREMA SE BOMBA: RAZMENA igrača o KOJOJ pričaju SVI!

Italija bruji o tome.

Loši rezultati Milana u Seriji „A“, uticali su da slavni gigant već sada razmišlja o pojačanjima za narednu sezonu. Rosoneri beleže očajne rezultate, što je potvrdio poslednji poraz na San Siru od Fjorentine, pa je direktor Leonardo krenuo u proces stvaranja moćnog tima koji bi u narednom periodu trebao da vrati bivšeg šampiona Evrope na staze slavne prošlosti.

Prvi potez je dovođenje Alvara Morate iz Čelsija. Kako prenose italijanski mediji, u Milanu su spremni da na Stamford Bridž pošalji Gonzala Iguaina u zamenu za reprezentativca Španije.

Iako je Argentinac odlično počeo sezonu u Milanu sa šest golova na prvih sedam mečeva, nedugo zatim upao je u krizu. Osim promašenog penala i isključenja protiv bivšeg kluba Juventusa, samo jednom je bio precizan u narednih deset mečeva, što je naišlo i na nezadovoljstvo kod tifoza Rosonera.

Ništa bolja situacija nije sa Moratom u Čelsiju. Novi menadžer Sari nameravao je da mu ukaže poverenje i povrati poljuljano samopuzdanje, međutim, Španac je potpuno nestao. Sa samo sedam golova na 21 meču, dok u poslednje tri premijerligaške utakmice nije bio ni u protokolu.

Očigledno da bi ovakav epilog zadovoljio sve četiri strane i otvorio prostor Morati, odnosno, Iguainu da pokažu koliko zaista vrede.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!