STIŽE NOVAJLIJA: BAJKOVITO treće pojačanje CRVENO BELIH!

Situacija je više nego jednostavna, na Zvezdi je da proceni da li želi da angažuje još jedno pojačanje u veznom redu.

Bliži se kraj jesenjeg dela sezone u domaćem šampionatu, a samim tim sve više se priča o potencijalnim pojačanjima „večitih“.

Crvena zvezda je već ugovorila angažovanje štopera Nemanje Milunovića (BATE Borisov) i Erika Jirke (Spartak Trnava), pa navijači sa nestrpljenjem čekaju da čuju ko bi još mogao da obuče crveno-beli dres u nastavku sezone.

Već se spekuliše sa imenima, a portal „Mondo“ tvrdi da bi treće pojačanje u zimskom prelaznom roku Crvena zvezda mogla da angažuje iz „svojih redova“.

O čemu se radi?

Poznato je da su crveno-beli uspostavili saradnju sa Grafičarom, srpskoligašem u čijem prvom timu stasavaju igrači za Crvenu zvezdu.

Upravo je u redovima Grafičara tokom jesenjeg dela sezone nastupao Kenijac Ričard Odada (18), tinejdžer iz Kenije koji je nakon igranja u domovini pokušao da se dokaže u Evropi.

Početkom godine italijanski mediji su pisali i visokom Kenijcu (190 cm) koji je stigao na probu u Juventus. Odada je odigrao nekoliko utakmica za omladinski tim „Bjankonera“, a kasnije je završio u Srbiji.

Ljudi koji prate situaciju u Grafičaru preporučili su Zvezdi da ponudi ugovor Odadi. Momak igra na poziciji zadnjeg veznog, ukoliko bi dobio ugovor svakako ne bi odmah dobio i minutažu u prvom timu, ali bi mogao da trenira sa ostatkom ekipe.

U takvoj situaciji Vladan Milojević i Milan Kosanović mogli bi da uvide prave kvalitete i da procene da li Kenijac može da bude pojačanje za budućnost.

Odluka je na crveno-belima.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!