STIŽE U JANUARU: Igrač DOLAZI u Zvezdu!

Ako je neko i imao dilemu, više je nema.

Uz fudbalera slovačkog Spartaka iz Trnave Erika Jirke, prvo Zvezdino zimsko pojačanje biće iskusni štoper BATE Borisova Nemanja Milunović, što je nedavno već postalo izvesno.

Iako BATE do kraja godine treba da odigra još dve utakmice, protiv Toprpedo Žodina i PAOK-a, Milunović se na Instagramu oprostio od navijača svog dosadašnjeg kluba.

“Hteo bih da se zahvalim svima u BATE-u, bilo je divno provesti vreme sa vama. Očekuju me novi izazovi, a BATE i Belorusija će mi uvek biti na srcu i nikada vas neću zaboraviti.

Želim vam sve najbolje u budućnosti u šampionatu i u Ligi Evrope, nadam se da ćemo se sresti jednog dana ponovo“, napisao je Milunović.

Zvezdu u svojoj objavi nije pominjao, ali jasno je da je upravo “Marakana“ njegova nova stanica, s obzirom da je već postigao dogovor o dvoipogodišnjoj saradnji, a “Telegraf“ prenosi da će u Zvezdi zarađivati 400.000 godišnje.

U BATE Borisovu proveo je tri godine, a prethodno je nastupao za Borac iz Čačka i Mladost iz Lučana. Upisao je i nekoliko nastupa za reprezentaciju u vreme Slavoljuba Muslina, u prilogu je njegov gol protiv Izraela u prijateljskoj utakmici.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!