STUB ODBRANE: Liverpul stvara NAJJAČU odbranu na SVETU!

Liverpul zainteresovan za igrača koji je već neko vreme na radaru „Đavola“.

Kako prenosi portugalski „Rekord“, uz Mančester junajted je za fudbalera Porta Edera Militaa zainteresovan i Liverpul.

Ovaj 20-godišnji Brazilac je oduševio brojne evropske klubove igrama u tekućoj sezoni, svojoj prvoj na „Starom kontinentu“.

Ed Vudvord ga je odavno stavio na svoju listu želja, a i Klop je navodno oduševljen Militaom i voleo bi da ga vidi u redovima svoje ekipe.

Nemac je i zabrinut zbog povreda Matipa i Džoa Gomeza, od štopera na raspolaganju ima samo Van Dajka i Lovrena, to za sada funkcioniše, ali Klop smatra da mu je potreban još jedan kvalitetan defanzivac za ostvarivanje najviših ciljeva.

Militao ima ugovor sa „Zmajevima“ do 2023. godine, i otpusnu klauzulu od 50 miliona evra, pa kako su „Redsi“ dali 85 miliona za Van Dajka, zašto ne bi dali 35 manje za talentovanog Militaa.

Porto pokušava da produži saradnju sa mladim brazilskim fudbalerom, ali i da mu u novi ugovor umetne klauzulu od 75 miliona evra, ali Militao ne želi da otežava posao Mančester junajtedu i Liverpulu i sva je prilika da neće pristati na nove uslove kluba sa „Dragaa“.

Tako bi veliki rivali engleskog fudbala već u januaru mogli da krenu po potpis mladog štopera, videćemo ko će biti brži, ubedljiviji i konkretniji.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!