SVE SE ZNA: Večiti RASPORED nikad BOLJI!

Odmah nakon završetka preliminarne runde Evrokupa, saopšten je raspored takmičenja u Top 16 faze. Prvi mečevi srpskih predstavnika zakazani za 2. januar.

Svega dve nedelje imaće učesnici Top 16 faze Evrokupa da se pripreme za žestok ritam koji ih čeka u periodu od 2. januara do 6. februara predstojeće godine.

Srbija će u sledećoj fazi takmičenja imati dva predstavnika, pošto su Crvena zvezda mt:s i Partizan NIS bili među prva četiri tima u svojim grupama.

Na zvaničnom sajtu Evrokupa već je saopšten raspored takmičenja. Prvo kolo Top 16 faze igra se 2. i 3. januara, a oba srpska tima igraće drugog dana 2019. godine.

Crvena zvezda mt:s kreće sa domaćeg parketa. U prvoj utakmici Top 16 faze rival će joj biti francuski Limož. Nakon toga slede gostovanja Unikahi i Valensiji, a zatim uzvratne utakmice.

Raspored Crvene zvezde mt:s:
Limož (D) 2. januar
Unikaha (G)
Valensija (G)
Valensija (D)
Limož (G)
Unikaha (D)

Partizan će se takmičiti u Grupi E sa ekipama Monaka, Albe i Ritasa, a svoj prvi meč u Top 16 fazi odigraće u Vilnjusu. Crno-bele nakon toga očekuju dva meča na domaćem terenu.

Raspored Partizana NIS:
Ritas (G) 2. januar
Alba (D)
Monako (D)
Monako (G)
Ritas (D)
Alba (G)

D – Domaćin
G – Gost

Uskoro bi trebalo da budu poznati tačni datumi odigravanja utakmica od drugog do šestog kola, ali i termini u kojima će mečevi biti igrani.

Ono što je sigurno, vrlo brzo nas čekaju nova košarkaška uzbuđenja zahvaljujući uspesima Crvene zvezde mt:s i Partizana NIS.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!