TIM REALA: Perez DOVEO bombe od IGRAČA!?

Devet klinaca, nekoliko iz sadašnjeg sastava, još par „Galaktikosa“ obećavaju novu dominaciju?

Florentino Perez, prema pisanju „Marke“ ne odustaje od namere da podmladi tim, da okrene novu stranicu, kupio je već proteklih godina nekoliko igrača koji su sa mladom reprezentacijom osvajali trofeje, poput Iska, Ljorentea, tu je i Asensio koji je sada u drugom planu, ali tek stižu pojačanja.

Na sve načine, Real pokušava da se domogne Brahima Dijaza iz Sitija kome ističe ugovor, njegov agent je Pere Gvardiola, Pepov brat. Menadžer Sitija je rekao da će probati da zadrži mladog igrača, ali da ne može ništa, ako on hoće natrag u domovinu.

Real je podsetio kupio i Vinisijusa Žuniora, kao i mladog golmana Lunjina koji je sada prodat Leganjesu, ali sa mogućnošću otkupa ugovora.

Ko bi još mogao da stigne?

Odegard se čeka, tri godine je već na pozajmicama, sada je u Holandiji, ima tek 19 godina, Rodrigo bi kao i Vinisijus mogao da košta 45 miliona evra, a stići će i Fede Valverde koji je na pozajmici u Deportivu. Tu je i Paragvajac Serhio Dijaz koji je kupljen iz Sero Portena za 4.5 miliona, a videćemo šta će biti sa Ezekijelom Palasiosom koji košta navodno 30 miliona, hoće li Real kupiti vezistu River Plate.

To je sveža krv, dodajmo na to sigurno kupovinu par zvezda, ostaće jasno Kurtoa, Karvahal, Ramos, verovatno i Bejl, pa bi uz sve ove klince, i nekog „Galaktika“ to mogao da bude Perezov Real budućnosti…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!