TRANSFER VEKA: NAJBOLJI igrač Reala ODLUČIO gde ŽELI da NASTAVI!

Španac se dogovorio oko odlaska, odabrao klub, ali problem je FFP. Doduše, ako je u pitanju ono što sugerišu Španci, jasno šta je sledeći potez na pijaci…

Isko ne krije da želi da ode, odabrao je klub, ali teško je videti plan po kome bi mogao da završi tamo gde je naumio.

Naime, Andalužanin koji je u drugom planu kod Solarija hoće u PSŽ, dok njegov otac razgovara i sa drugim klubovima, fudbaler Reala se odlučio za odlazak u Pariz.

Suma je 100 miliona evra i nije jasno kako će PSŽ uz probleme sa FFP platiti taj transfer.

Doduše, postoji solucija, ako Isko ode na pozajmicu u Pariz ove zime, onda je jasno da će to biti deo transfera za Nejmara, narednog leta.

Za sjajnog vezistu su zainteresovani Barselona, koja otpada, Junajted, Čelsi, Siti i Juventus, ali Isko smatra da bi u PSŽ imao sigurno mesto u timu, uz to, navodno „Sveci“ nude najveći novac.

On se raspitivao kod Benzeme o Parizu, kao i kod Hesea koji ga savetuje da ne ide u PSŽ, računajući svoje iskustvo tamo, ali Isko bi stigao kao velika zvezda i zauzeo mesto Rabioa koji je zaleđen jer ne želi da produži ugovor.

Ako bi Iskom platio deo Nejmarovog transfera, Perez bi oslobodio sredstva i za napad na drugog „Galaktikosa“, Edena Azara iz Čelsija.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!