TUHEL POTVRDIO: Nejmar na IZLAZNIM vratima!?

Stvoriće se pravi haos oko njegovog potpisa.

Poznato je da vezista PSŽ Adrijen Rabio ulazi u poslednjih šest meseci ugovor sa klubom sa „Parka prinčeva“ i da je sve veće verovatnoća da igra svoje poslednje utakmice u dresu „Svetaca“.

On je ponikao u omladinskom pogonu Parižana, debitovao je 2012. godine kao 17-godišnjak za prvi tim, da bi vremenom postao jedan od najvažnijih igrača PSŽ.

Ipak, povezivanje sa brojnim drugim klubovima i činjenica da PSŽ ne želi da mu ispuni uslove koje traži, mogli bi da dovedu do toga da francuski internacionalac već u januaru promeni sredinu.

Za njegove usluge interesovanje je pokazala Barselona, ali su u priči i Juventus, pa čak i Real Madrid, Liverpul i mnogi drugi.

On bi prema Bosmanovom pravilu u januaru mogao da potpiše predugovor sa zainteresovanim stranama, ali bi PSŽ mogao da odluči da ga se reši već u prvom mesecu naredne godine i da ga proda za relativno malo obeštećenje.

Koliko je važan za klub iz Pariza pokazuje i činjenica da je i pored problema sa produžavanjem ugovora startovao na 12 mečeva u dresu PSŽ ove ezone u Ligi 1.

Ipak, njegova tvrdoglavost će naterati upravu da digne ruke, ali kako stvari stoje, Rabio neće morati da brine o nastavku svoje karijere.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!