U PROBLEMU SU: Čelsi OSTAJE bez NAJBOLJEG i MORAJU brzo da nađu ZAMENU!

Svlačionica Čelsija očekuje da se letnja saga završi loše po klub. Ali, ko će razmišljati o tome u januaru, „Plavci“ jednostavno moraju da dovedu pojačanje.

Prema tvrdnjama engleskih medija, većina igrača Čelsija smatra da je Azar dogovorio transfer sa Real Madridom.

Belgijanac je prema tim navodima miran, i ne pomišlja da odgovori na ponudu o novom 18 miliona vrednom ugovoru, zna da vreme radi za njega. Ući će u junu u poslednju godinu, posle toga „Plavci“ neće imati mnogo izbora, moraće da ga prodaju, ili da izgube jednog od najboljeg igrača sveta bez obeštećenja.

Azar neće pritiskati klub, niti insistirati na transferu, ali jasno je da će Čelsi morati da pristane na ponudu Reala.

Naime, kao deo sporazuma uz Kovačića koji je na pozajmici, u London bi mogao da stigne Isko, a videćemo koliki bi novac Čelsi mogao da dobije uz dvojicu igrača.

Ono od čega Sarija boli glava u ovom trenutku, više od Azarovog ugovora je nedostatak pravih opcija u napadu. Pokušavaju da zamene Moratu za Iguaina, ali im za to treba dozvola Juventusa, a pojavila se varijanta za dolazak Marka Arnautovića iz Vest Hema.

Ni Morata ni Žiru ne garantuju golove, „Plavci“ su pali na tabeli, dele četvrtu poziciju sa Arsenalom, povratak u Ligu šampiona je imperativ. Posle poraza kod kuće od Lestera, sledi neugodno gostovanje odličnom Votfordu večeras, Sari je održao sastanak sa nekoliko igrača, a izgleda da će ceh platiti Markos Alonso koji igra zaista loše u poslednje vreme.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!