USLOVI JASNI: Zvezda će GURATI njih!

Crveno-beli rešili da „poguraju“ svoju decu.

Crvena zvezda ne namerava da u zimskom prelaznom roku dovodi skupocena pojačanja iz inostranstva, a sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela objasnio je da će šansu u prolećnoj polusezoni dobiti i najbolji igrači iz omladinskog pogona.

Trener Vladan Milojević će u narednim mesecima pokušati da pruži što veću minutažu supertalentovanom napadaču Dejanu Joveljiću, koji je već debitovao u seniorskoj Ligi šampiona i levom beku Aleksi Terziću.

Treći igrač u kojeg se na „Marakani“ kunu je vezista Veljko Nikolić, koji je trenutno povređen, a pre povrede je briljirao u drugom timu crveno-belih, Grafičaru.

– Joveljić i Terzić su bili i do sada u rotaciji i uz prvi tim, prošli su letnje pripreme i sada će biti uz ostatak ekipe. Nikolić će raditi sa našim kondicionim trenerom i u dogovoru sa njim i lekarima, donećemo odluku hoće li ići na pripreme sa prvim timom. Kad se oporavi nema razloga da ne bude priključen seniorima. Oni su 1999. godište, najtalentovaniji iz te generacije – rekao je Mrkela za Kurir.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!