VELIKE PROMENE U ZVEZDI: ON ide SIGURNO, ali STIŽU dva POJAČANJA!

Radi se u Ljutice Bogdana punom parom…

Uprkos tome što je pauza u prvenstvu u Crvenoj zvezdi je veoma živo. Već su angažovali dva pojačanja u zimskom prelaznom roku, a ako je suditi po najavama, biće ih još.

I ne samo dolazaka, već i odlazaka.

Osim Nenada Krstičića, crveno-bele bi uskoro mogao da napusti i Vujadin Savić.

On je već dogovorio sve detalje sa Trabzonom i trebalo bi da do kraja 2018. potpiše ugovor na tri godine, prenosi „Sportski žurnal“.

Prema tom dogovoru Zvezdi bi na ime obeštećenja pripalo milion evra.

Kada je reč o pojačanjima, prvi na spisku je desni bek Milan Gajić, član mlade reprezentacije Srbije, koji se i ranije dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom.

Ovog puta, navodno, je priča ozbiljnija, jer će on sigurno napustiti Bordo ove zime, što Zvezda želi da iskoristi. Gajić, koji ima 22 godine, u Bordo je otišao 2015. godine iz OFK Beograda, ali se nije izborio za veliku minutažu.

Na skeneru crveno-belih je, kako prenosi beogradski sportski dnevnik i Dejan Vidić, fudbaler Zlatibora, člana Prve lige Srbije.

Pregovori Vidića i Zvezde su već u poodmakloj fazi, a plan je da snažni napadač, koji je visok 197 centimetara, odmah po potpisivanju ugovora bude prosleđen u ekipu Zemuna na šestomesečnu pozajmicu kako bi se „kalio“ i stekao iskustvo u superligaškom društvu.

Ipak, nije samo Zvezda zainteresovana za Vidića, koji je u Prvoj ligi Srbije na 16 utakmica postigao 10 golova.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!