VELIKO IZNENAĐENJE U SASTAVU ZVEZDE: On POČINJE utakmicu!

Derbi kola igra se na Banovom brdu gde će snage odmeriti Čukarički i Zvezda, koji su nas navikli na mnogo golova. Da li će i ovoga puta biti tako ili će sneg poremetiti planove? Pratite uz MONDO.

Na derbi kola čeka se od subote (15 časova), a prema poslednjim prognozama Čukarički će Crvenu zvezdu ugostiti ove nedelje od 19.00, uz direktan prenos na Arena Sport.

Sneg je usporio i „odložio“ fudbal u Srbiji, za sada su odigrane samo tri utakmice poslednjeg jesenjeg kola Superlige, a četvrti bi trebalo da bude odigran ove večeri na Banovom brdu, ukoliko arbitar i delegat daju „zeleno svetlo“.

Ekipe su od jutros na terenu, sneg se čisti i uz pomoć navijača Crvene zvezde, a treba reći i da je temperatura u Beogradu nekoliko stepeni ispod nule…

Crvena zvezda je od ranije obezbedila „jesenju titulu“ pošto je do sada osvojila 56 bodova, dok je Čukarički na visokoj četvrtoj poziciji sa 39. Bez obzira na rezultate poslednjeg kola, proleće će dočekati na tom mestu.

Od duela Zvezde i Čukaričkog smo navikli na golove, od 2015. godine ih redovno viđamo „preko tri“ na svakom meču.

ČUKARIČKI: N. Stevanović – M. Stevanović, Puškarić, Šapić, Bogosavace – Đorđević, Docić, Birmančević, Ovusu – Tedić i Mudrinski.

ZVEZDA: Borjan – Stojković, Degenek, Savić, Gobeljić – Jovičić, Krstičić, Ben, Ebisilio, Simić – Boaći.

Vredi napomenuti da je glavni sudija utakmice Lazar Lukić, dok je delegat Ivan Pešić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!