ZAVRŠEN POSAO: Zvezda DOGOVORILA sve!

Miloš Vulić, Ričard Odada, Nemanja Milunović… Do kraja godine još jedan potpis na „Marakani“.

Juče je potpis na ugovor sa Crvenom zvezdom stavio mladi Ilija Stojančić (17) ali se za njega ne može reći da je novajlija, jer se radi o članu omladinske selekcije.

Ukoliko računamo samo one igrače koji će prvi put ove zime zadužiti opremu Crvene zvezde, onda se epitet novajlija može koristiti u slučaju Miloša Vulića (Napredak), Ričarda Odade (Grafičar) i Nemanje Milunovića (BATE Borisov).

Kako trenutno stoje stvari, do kraja 2018. godine potpis na ugovor sa crveno-belima trebalo bi da stavi još jedan fudbaler.

Novi član aktuelnog šampiona Srbije postaće Dejan Vidić (25) koji je, prema saznanjima „Žurnala“ u petak prošao lekarske preglede.

Pisali smo o napadaču Zlatibora, Zvezdin plan je da ga angažuje ove zime i da ga odmah prosledi na pozajmicu u Zemun. U pitanju je jedan od petorice fudbalera koji su tokom jesenjeg dela sezone stigli do dvocifrenog broja pogodaka u Prvoj ligi Srbije.

Zlatibor je pravo otkrovenje u Prvoj ligi Srbije. Klub iz Čajetine plasirao se u viši rang prošle sezone i odmah ušao u najužu konkurenciju za ulazak u Super ligu.

Deset od 36 golova Zlatibora u jesenjem delu sezone postigao je Dejan Vidić, napadač specifičnih karakteristika zbog visine koju poseduje (193 cm).

Ukoliko su informacije tačne, Vidić će uskoro staviti potpis na ugovor sa Zvezdom, a prolećni deo sezone provešće u Gornjoj Varoši.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!