ZVANIČNO: OVO je NOVI golman Crvene Zvezde!

Najrealnija opcija je da ovaj čuvar mreže u ‘Ljutice Bogdana’ stigne tek na leto, sve izvesniji odlazak Milana Borjana.

Danima u nazad se spominje da će doći do rastanka između Crvene zvezde i Milana Borjana ukoliko dođe ponuda koja se ne odbija, a crveno-beli su skovali „rezervni plan“. Pored Nikole Vasiljevića iz Radnika u fokusu je i Vanja Milinković – Savić, trenutno član SPAL-a. Mladi repezentativac Srbije i osvajač zlata na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu je član Torina i do leta je pozajmljen ekipi iz Ferare.

Srbin je ove sezone u Seriji A upisao nekoliko nastupa, ali želi kontinuitet na golu kao u Lehiji odakle je došao u Italiju. Realno je da ova priča sa šampionom Srbije se realizuje na leto, mada ima vremena za dogovor klubova tokom januara.

Ova misija nije po svaku cenu, pošto ima nade da Milan Borjan ne promeni klupske boje, a Milinković – Savić je kao veliki talenat svakako dobra investicija. Posle Vojvodine otišao je u Mančester junajted mada u Engleskoj nije dobio šansu, selidba u Poljsku se pokazala kao pun pogodak. Planovi Crvene zvezde su jasni i ostaje da se sačeka moguća realizacija…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!